Featured Posts

Snow White Secret Beauty Kulit Berseri Cerah Gebu

- Tiada ulasan
snow white chewable tablet

Snow White Secret Beauty, Tablet yang hanya kemam2 saja untuk cantik! Kaya dengan vitamin C khusus untuk kesihatan kulit. Ianya bukan sahaja membantu atasi kulit berminyak atau berjerawat, tapi dalam masa sama membantu proses detox dan mengekalkan berat badan ideal pengamal nya.

snow white chewable tablet

Khasiat & Kelebihan Snow White Secret :

🌟 Mencerahkan & melembabkan kulit
🌟 Mengecilkan liang pori
🌟 Anti penuaan
🌟 Mengurangkan jerawat dan jeragat
🌟 Mengatasi kulit kusam, blackhead / whitehead
🌟 Menghasilkan sel-sel kulit baru
🌟 Atasi masalah kulit cepat sunburn
🌟 Mengawal dan mengurangkan berat badan
🌟 Melancarkan haid
🌟 Merawat tumit kaki pecah
🌟 Menguatkan kuku & rambut
🌟 Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
🌟 Memperbanyakkan susu ibu
🌟 Membantu suburkan hormon (ikhtiar utk hamil)
🌟 Badan terasa ringan & bertenaga
🌟 Menguatkan sistem imunisasi badan
🌟 Tiada kandungan KOLAGEN

✔Sesuai untuk semua wanita 15 tahun ke atas
✔Sesuai untuk ibu mengandung
✔Sesuai untuk ibu menyusu juga

 Bahan Kandungan Dalam Snow White Secret :
🎀 Kurma 🎀 Lemon 🎀 Delima 🎀 Astaxanthine 🎀 L-cysteine 🎀 Vitamin C 🎀 Lutein

Isian kandungan : 30 biji / botol

snow white chewable tablet

snow white chewable tablet

Shalicious Beauty Secret Kulit Sihat Kekal Remaja

- Tiada ulasan
shalicious beauty secret

Shalicious Beauty Secret, merupakan makanan tambahan berkolagen yang sudah mengumpul ribuan testimoni di pasaran! Pengambilan konsisten membantu pengguna atasi masalah jerawat & kulit kusam, selain mencerah, melembap juga menganjalkan kulit.

KELEBIHAN SHALICIOUS BEAUTY SECRET :

- Sesuai untuk lelaki & perempuan
- Mengatasi masalah jerawat, kusam dan gelap
- Melambatkan proses penuaan & kulit berkedut
- Mengecilkan liang-liang pori
- Memudarkan parut dan stechmark
- Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan
- Merawat lingkaran gelap bawah mata
- Menghalang kemunculan jeragat
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan cantik berseri

shalicious beauty secret

ISI KANDUNGAN SHALICIOUS BEAUTY SECRET :

- Collagen, Grape seed extract, Strawberry, Roselle, Vitamin C

CARA PENGAMBILAN SHALICIOUS BEAUTY SECRET :

1. Hanya ambil 1 sudu teh, 2 kali sehari
2. Kemam dalam mulut
3. Sebotol untuk lebih kurang sebulan pengambilan
4. Pastikan minum air masak / mineral 3 liter sehari
** Boleh diambil ibu hamil dan menyusui bayi

ISI KANDUNGAN : 100 GM / BOTOL

shalicious beauty secret

Lemonade Xpresh Serbuk Lemon Diet & Detox

- Tiada ulasan
lemonade xpresh serbuk detox

Ada yang bertanya LEMONADE XPRESH tu ubat kurus ke? BUKAN tetapi jika diambil secara konsisten, memang sangat membantu untuk membakar lemak. Lemonade Xpresh ialah 100% lemon yg telah diserbukkan. Konsep nya sama, kalau beli lemon anda akan hiris, perah kemudian campur dalam minuman atau masakan.

Tapi dengan LEMONADE XPRESH ini, menjadikan ia SANGAT MUDAH & JIMAT. Hanya masukkan serbuk nya ke dalam air suam atau pun sejuk dah siap!

lemonade xpresh serbuk detox

12 Manfaat lepas amalkan Air Lemon setiap pagi :

1 - Minum sebaik bangun tidur, melegakan dan elak masalah penghadaman seperti kembung perut, gastrik dan pedih hulu hati
2 - Lemon bersifat antiseptik, membersih hati, buah pinggang dan darah. Menjana tenaga dan lebih semangat buat kerja
3 - Tinggi dengan vitamin C dan juga minerals seperti potassium d, kalsium dan magnesium untuk badan
4 - Kandungan mineral tinggi, membuatkan lemon akan bertindak sebagai alkali dalam perut dan membuang toksid dalam badan
5 - Mengelakkan sembelit atau cirit birit
6 - Bagus untuk kulit, membaiki masalah kulit dan juga bersifat antioksida
7 - Air lemon membantu hati hasil lebih hempedu yang bantu menghadam lemak degil
8 - Rawat sakit tekak
9 - Kurangkan lendir dan kahak dalam badan
10 - Detoks dan melawaskan
11 - Hilangkan bau mulut awal pagi
12 - Mengurangkan bau badan

Isian kandungan : 50gm / botol

lemonade xpresh serbuk detox

lemonade xpresh serbuk detox

Pudding Montox Soap Masker

- Tiada ulasan
pudding montox soap masker

Siapa Yang Wajib Cuba Pudding Montox?

> Ibu2 menyusu yang breast mulai kendur dan jatuh
>  Punggung lembik leper tidak menarik
> Puting breast kehitaman (puting kembali cerah dan pinkish)
> Breast yang kecil dan tidak menarik @ saiz tak sama
> Anak dara yang bakal berkahwin, inginkan aset lebih mantap!

FUNGSI & KELEBIHAN PUDDING MONTOX :

1. Aset kewanitaan kembali lebih cantik dan fresh
2. Susu badan makin meriah (buat ibu menyusui bayi)
3. Kesan seawal 7hari
4. Mudah digunakan mandi gosok bilas tegang
5. Menganjalkn kembali breast yang lembik / kendur
6. Breast & punggung lebih bulat, padat cantik terletak
7. Mencerah dan menghaluskan kulit sekitar breast & punggung yang kusam
8. Pinkishkan kembali puting breast
9. Ibu mengandung boleh guna sebab ia cuma sabun
10. Sebagai agen pewangi badan, berbau strawberry

SOALAN LAZIM BUAT PENGGUNA PUDDING MONTOX :

1. CARA PENGGUNAAN PALING BERKESAN?

- Gunakn sebagai rutin harian. Letak dalam bilik air, kalau mandi 3kali sehari maka guna la sabun ni 3kali juga. Cubit sedikit saja puding ni kemudian letak air sikit gosok2 di tapak tangan kemudian sapu sekeliling breast secara membulat. Gosok2 smpai ia kering. Biar 3-5minit sebelum dibilas. Selalunya dalam masa seminggu anda akan rasa nyut2, tandanya breast dah mula nak menegang.

- Nak dibuat masker pun boleh, tapi tak digalakkan kerana teksturnya yang sedikit melekit pastinya renyah untuk dipakai dalam tempoh lama (semalaman). Lagipun tindakbalas kulit berbeza setiap individu. Mungkin ada yang tidak sesuai pakai cara masker sebegini.

2. WANITA HAMIL, BERPANTANG SERTA MENYUSU BOLEH GUNA KE?

- 100% boleh dan selamat digunakan. Ia bukan supplement / losyen, hanya guna masa mandi gosok dan bilas. Mudah dan berkesan!

- Untuk ibu mnyusui bayi, ia tidak menggangu proses penyusuan malah susu akan bertambah meriah. Ini kerana bila payudara mula menegang aliran susu dalam badan pun semakin banyak.

- Untuk ibu mengandung bila guna sabun ni ia membantu menghilangkan sakit payudara yang semakin mengembang semasa tempoh kehamilan dan boleh mengelakkan dari terjadinya bengkak susu.

3. BOLE GUNA UNTUK CERAHKAN KULIT ATAU PUTING PAYUDARA KE?

- Ye, boleh! Secubit sahaja, gosok2 dekat puting tu hasilnya makin hari makin pink, sedikit penggelupasan halus juga berlaku untuk tanggalkan sel2 kulit mati dan merangsang sel kulit baru yang lebih sihat, halus, licin & cerah.

Isian kandungan : 70gm (tahan 3-4 bulan)

pudding montox soap masker

pudding montox soap masker

pudding montox soap masker

pudding montox soap masker

Sutrabella Perfection Foundation SPF50

- Tiada ulasan
sutrabella foundation

KELEBIHAN SUTRABELLA FOUNDATION :

🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌷Melindungi kulit dari sinar UV dengan SPF50
🌸 Menghilangkan PARUT & JERAWAT
🌷Menyegar serta melembabkan kulit
🌸 Hilangkan lingkaran gelap bawah mata
🌷Tidak berminyak serta melekit
🌸 Serap lebihan MINYAK pada kulit
🌷Wajah akan lebih Glowing dan Flawless
🌸 Yang best sekali boleh dibawa SOLAT
🌷Menyerlahkan kecantikan secara semulajadi
🌷Menggunakan bahan semulajadi & selamat untuk kulit
🌷Tekstur Foundation yang sangat halus & ringan
🌷Mudah untuk dicuci / mesra Wudhuk
🌷Menjadikan wajah cantik cerah sekata
🌷Menutup kesan cela
🌷Tidak bercapuk bila berpeluh
🌷Tidak perlu makeup tebal
🌷Menjadi pilihan MUA Malaysia
🌷Makeup bertahan lebih lama!

Terdapat dalam 2 saiz:
7ML & 20ML

sutrabella foundation